BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,16
HABER /  SPOR

Vestel imza attırdı

Vestelspor, ara dönemde renklerine bağladığı Dalgaard'a imza attırdı.

Abone ol

Vestel Manisaspor ara transfer döneminde renklerine bağladığı ve dün sağlık kontrolünden geçen Danimarkalı Thomas Dalgaard ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Vestel Manisaspor Asbaşkanı Kenan Yaralı, imza töreninde yaptığı açıklamada, Necati ve Sabri konusunda kendilerine teklifin Galatasaray'dan geldiğini kaydetti. Yaralı, ''Sabri olmuyor, Necati ise yine süre istedi. Ama bu hafta içerisinde iki yerli futbolcu ile mutlaka anlaşma sağlanacak. Kaybedecek zamanımız yok'' dedi.

Yaralı, Dalgaard'ın transfer ücreti karşılığında gösterilen teminatı kulübün
mali işlerden sorumlu Sait Cemal Türek'in üstlendiğini bildirdi.

Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Dalgaard'ın Danimarka liglerinde 15 maçta 7 gol attığını, Vestel Manisaspor'a ciddi katkılar yapacağını söyledi.

Danimarkalı Dalgaard ise Türkiye liglerini tanıdığını belirterek,
''Trabzonspor ve Fenerbahçe takımını çok iyi biliyorum. Bu iki takım karşısında oynamıştım. Vestel Manisaspor'un Fenerbahçe ile oynadığı bir maçı da izledim. Amacım Manisaspor forması altında gol atarak takımı daha iyi yerlere taşımaktır'' diye konuştu.

Öte yandan, Vestel Manisaspor prensipte anlaştığı Portekiz ligi
takımlarından Vitoria Guimaraes takımının 21 yaşındaki forveti Joao Targino Da Silva'da, Manisa Özel Vatan Hastanesi'nde Dr. Levent Günerli nezaretinde sağlık kontrolünden geçirildi.