BIST 9.536
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.487,78

Venüs Terazi burcuna geçiyor

Venüs 9 Eylül’e kadar Terazi burcunda ilerleyeceğinden aşk, sevgi, ilişkiler, işbirlikleri, sanat, güzellik, estetik, diplomasi ve adalet konularında daha duyarlı ve verimli bir dönemde olacağız.

Bugün 7 Ağustos Salı... Mars günündeyiz...

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne hareketli ve değişken enerjiler veriyor. Sabah saatlerinde Ay Aslan burcundaki Güneş ile uyumlu, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Aynı anda bir çok konuyla ilgilenebilir, yeni bilgiler öğrenebiliriz. İletişimin kuvvetlenmesi sosyal ilişkileri de canlandırabilir. Ancak gün genelinde belirsizlikler ve kararsızlıklar hissetmemiz mümkün. Bazı karışıklıklar günlük işlerimizi aksatabilir.

Ay 10:54’de Aslan burcunddaki Merkür ile görünüm yaptıktan sonra boşluğa girecek. Günün geri kalan bölümünde Ay önemli bir açı yapmayacak ve boşlukta ilerleyecek.

Eğitim veya ticari bir konu ilgili gelişmeler bugün yaşamımıza girebilir. Yeni bir başlangıçdan ziyade yarım kalan bir eğitimi ve işi tamamlamakla ilgili düşünceler zihnimizi meşgul edebilir. Bu konuyu bir süredir ihmal etmiş olsak da şimdi karşımıza çıkacak sürpriz fırsatlarla daha kararlı davranabiliriz.

Venüs bugün Terazi burcuna geçecek. Venüs Terazi burcunda yönetici olduğu için çok güçlüdür ve kendi özelliklerini daha rahat ortaya çıkarabilir.

Venüs 9 Eylül’e kadar Terazi burcunda ilerleyeceğinden aşk, sevgi, ilişkiler, işbirlikleri, sanat, güzellik, estetik, diplomasi ve adalet konularında daha duyarlı ve verimli  bir dönemde olacağız.