BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.504,49

Venüs retro harekete geçiyor

Yaşamın iyi taraflarına konsantre olursak motivasyonumuz yükselebilir.

Bugün 5 Ekim Cuma... Venüs günündeyiz...

Aslan burcunda ilerleyen Ay güne yaratıcı ve sosyal enerjiler veriyor. Yeteneklerimizi göstermek, dış dünyada dikkat çekmek, takdir edilmek isteyebiliriz. Sosyal yaşam, eğlence, sanat ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkabilir.

Ay öğleden sonra Terazi burcundaki Merkür ile uyumlu, Akrep burcundaki Jüpiter ile dik açı yapacak. Yaşamın iyi taraflarına konsantre olursak motivasyonumuz yükselebilir. Kişisel isteklerimizi idealize edebileceğimiz için uzun vadeli hedeflerimize odaklanabiliriz. Keyifli bir tatil ve seyahat arzu ediyorsak uygun şartlar da oluşmaya başlayabilir.

Ay 14:33’den itibaren boşlukta ilerleyecek. Günün geri kalan bölümünde önemli işler yerine keyif aldığımız konulara yönelebiliriz.

Akrep burcundaki Venüs bugün retro harekete geçecek. Venüs 15 Kasım’a kadar retro harekette olacak. Bu dönemde ilişkiler, işbirlikleri, aşk, cinsellik, güzellik, estetik, maddi refah, konfor ve finansal paylaşımlarda sorgulamalarımız artabilir ve eski konuları tekrar gözden geçirmemiz gerekebilir.