BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.493,53

Venüs Oğlak burcuna geçiyor

Venüs 1 Mart’a kadar Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde Sevgi, aşk ve ilişkilerde duygular geri planda kalırken, daha güvenli ve mantıklı hareket edebiliriz.

Bugün 4 Şubat Pazartesi... Ay günündeyiz...

Kova burcunda ilerleyen Ay yeniay fazında… Bu gece yarısı doğacak yeniay öncesinde geçmiş ayın konularını gözden geçirip, yeni hedef ve planlarımıza odaklanabiliriz.

Özgür ve bireysel enerjiler bilim, teknoloji, uzay, toplumsal bilinç, sosyal organizasyonlara ilgimizi arttırırken, önümüzdeki iki gün arkadaşlarımıza daha fazla zaman ayırabiliriz.

Kova burcundaki Merkür ve Yay burcundaki Jüpiter arasında gün genelinde etkili olacak uyumlu görünüm zihinsel faaliyetler, bilim, iletişim, eğitim, seyahat, kültürel ve sosyal konularda olumlu etkiler verebilir. Dış dünyada kendimizi iyi ifade edebilir, karşılık alabilir, çeşitli fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Venüs bugün Oğlak burcuna geçecek. Venüs 1 Mart’a kadar Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde Sevgi, aşk ve ilişkilerde duygular geri planda kalırken, daha güvenli ve mantıklı hareket edebiliriz. İş, kariyer, statü ve maddi imkanlar ilişkilerimizde belirleyici olabilir.

Kova burcundaki Ay geceyarısı Güneş ile birleşecek ve 00:05’de 15° Kova burcunda yeniay doğacak.