BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44

Venüs Başak burcuna geçiyor

Venüs 7 Ağustos’a kadar Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkilerde daha eleştirel, çekimser ve içedönük olabiliriz.

Bugün 10 Temmuz Salı... Mars günündeyiz...

İkizler burcunda ilerleyen Ay zihinsel faaliyetlerimizi güçlendiriyor… Bugün haber trafiği ve bilgi paylaşımı çok yoğun olabilir. Farklı bir çok konu ve detay gerektiren işle ilgilenebiliriz. Eğitim, hukuk ve yabancı kültürlere ait konular öne çıkabilir.

Ay sabah saatlerinde Kova burcundaki Mars ile üçgen açı yapacak. Zihnimiz çok hızlı çalışabilir ve bu durum bazı huzursuzluklar da yaratabilir. Geçmişten tanıdığımız kişilerle iletişim kurabiliriz. Yarım kalmış bazı konuları tamamlamamızı sağlayacak fırsatlar çıkabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay Aslan burcundaki Merkür ile uyumlu görünümde olacak. Özgüven ve yaratıcılığımız yükselirken özel ve sosyal ilişkilerde kendimizi daha rahat ifade edebiliriz.

Akrep burcundaki Jüpiter bugün ileri harekete dönecek. Jüpiter 8 Kasım’a kadar Akrep burcunda ilerleyecek.

Aşk, güzellik, sanat gezegenimiz Venüs bugün Aslan burcundan ayrılıp Başak burcuna geçecek. Venüs 7 Ağustos’a kadar Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkilerde daha eleştirel, çekimser ve içedönük olabiliriz. Kendimizi duygusal olarak ortaya koymak istemeyebiliriz. Para konularında ise pratik ve tutumlu olmamız mümkün.