BIST 9.755
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.421,93
HABER /  GÜNCEL

Vekilden türbanlı kızlara ağır küfürler

Twitter dün akşam herkesi şaşırtan bir tartışmaya sahne oldu. Elazığ Bağımsız Milletvekili Feyzi İşbaşaran iki başörtülü yazara demediğini bırakmadı.

Abone ol

              

Twitter dün akşam herkesi şaşırtan bir tartışmaya sahne oldu. Elazığ Bağımsız Milletvekili Feyzi İşbaşaran iki başörtülü yazara demediğini bırakmadı. Emine Arslaner ve Yasemin Vatandaş ismindeki kadınlar neye uğradığını şaşırdı. Tartışma hararetlenince ise özel mesaj göndererek küfür etti. Emine Arslaner, Feyzi İşbaşaran tarafından kendisine gönderilen mesajları Twitter'da yayınlayınca ise işler iyice karıştı.

Herşey Haberx yazarı Yasemin Vatandaş'ın, Feyzi İşbaşaran'ın bir mesajına sinirlenerek "şişede durduğu gibi durmuyo" yazan bir twit atmasıyla başladı. Buna sinirlenen İşbaşaran attığı twitlerle bu iki kadına hakaret etmeye başladı. Başörtülü olmalarını sürekli gündeme getiren İşbaşaran kadınları "ajan" olmakla ve erkek aramakla suçladı. İşte İşbaşaran'ın twitleri:

BUNLAR ERKEK ARIYOR DEDİ!

"Iki müptezel var burda. Inançlı insanlara zarar veriyor. Izin vermeyin. Işin aslı sorun çözmek. Koca aramak değil. Inançlılara zarar vermeyin. Burdan Tüm Başörtülü hanımefendilere sesleniyorum. Burda kadın mı erkek mi bilmiyorum. Iki saldırgan kadın var. Erkek arıyorlar. Ayıp."

"Ikinizi baştan beri izliyorum. Ya salaksınız ya da ajan. Yıl 1988 Rahmetli Özal ile yurtdışından dönüyorduk.Ankara kızılay'da bir anda yüz civarında kişi caddeye atladı. Türban'a özgürlük. Pankartlar gayet düzgün."

"O sırada Başörtü sorununu çözmeye çalışıyorduk. Buna anlam veremedik. Bilgileri aldık. Göstericilerin çoğu erkek çiktı.Başını inancından dolayı örten Tüm hanımefendilere saygı duyuyoru. Rahmetli annem ve iki ablam başörtülü."

"sisede durdugu gibi durmuyo bacisi ;) @feyziisbasaran KADIN BANA BUNU YAZIYOR. BU MÜSLÜMAN MI? Bana direk hakaret ettiler. Ben öyle biri değilim ki. Olsa olsa bunu bir ajan yapar. Çok sabrettim. Yeter ama biz de insanız."

ŞAŞKINA DÖNEN ARSLANER MESAJLARI YAYINLADI

Bu hakaretler karşısında şaşkına dönen Emine Arslaner ise sayfasında şunları yazdı:

Nedenini bilmeden yedigim küfürler. @feyziisbasaran budur! Feyizsiz'den incilere devam. Iste Elazig bagimsiz milletvekili feyzi basaran.

Bu adam bir psikopat. Özelden bana küfürler yagdiriyor. Yaptigi küfürlerin resimlerini cektim, yardim bekliyorum

Daha sonra Emine Arslaner İşbaşaran'ın özelden attığı mesajları twitter'da paylaştı. Şimdi iki kadın İşbaşaran'a dava açmaya hazırlanıyor.

İŞBAŞARAN'IN TÜRBANLI TAKİPÇİLERİNE ETTİĞİ
KÜFÜRLÜ MESAJLAR İÇİN TIKLAYIN