BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.490,13
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin 48. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Vatanım Sensin 48. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 15 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek Vatanım Sensin dizisinin 48. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük ilgi gören Vatanım Sensin 48. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Kanal D'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Vatanım Sensin dizisi, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Vatanım Sensin'in 48. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?  Türkler namına çalıştığı haberi hem ailesinde hem de orduda infiale yol açan Cevdet, mahkeme huzuruna çıkartılır. Filippos onu idam etmeden önce öğrenebildiği her şeyi öğrenmek niyetindedir. Cevdet’in aklı ise kendi canından ziyade Yunan Ordusu'nun cepheye sevkine engel olamadığı toplarındadır.

Cevdet’in temize çıkması ve topların imha edilmesi gerekirken, Yakup ve Charles’ın seçenekleri birer birer tükenmektedir. Azize ve Hilal, ölüme giden Cevdet için çırpınırken işkence altındaki Cevdet, Charles hakkında hiç ummadığı bir gerçeği öğrenir. Ölümün nefesini ensesinde hisseden Cevdet'in tüm bu felaketleri durdurmak için tek bir hamle yapacak vakti kalmıştır.

VATANIM SENSİN 48. BÖLÜM FRAGMANI