BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,77
ALTIN 2.412,28
HABER /  GÜNCEL

Var Mısın Yok Musun yine üzdü

Var Mısın Yok Musun’da yarışan Güldalı, ekran başındakileri tam iki defa üzdü. İşte o programın özeti;

Abone ol Var Mısın Yok Musun’da yarışan Güldalı, genç yaşında ölümden döndüğü korkunç olayla izleyenleri gözyaşlarına boğarken, yarışmanın sonunda da kazandığı ödüllün düşüklüğüyle bir kez daha üzdü.

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla Show TV ekranlarında yayınlanan ’Var Mısın Yok Musun’ yarışma programının dün akşam ekrana gelen bölümünde yarışmacı koltuğuna Güldalı oturdu.

5 Nisan 2007 günü onuncu kattaki evlerinin penceresinden düştüğünü ve 4. kattaki komşularının açık olan pancuruna çarparak yavaşladığını, böylelikle yere çok sert düşmediği için kurtulduğunu söyleyen Güldalı’nın anlattıkları izleyenleri bir hayli duygulandırdı. 1,5 ay kadar yoğun bakımda kalan ve hayata döndükten sonra tekerlekli sandalye kullanmak durumunda kalan Güldalı, "Çok ucuz atlattım. Şu anda iyiyim, inşallah daha iyi olacağım" diyerek yaşama olan bağlılığını sergiledi. Güldalı ve ailesi korkunç olayın yaşandığı günü anlatırken hem stüdyodaki hem de ekranları başındaki izleyiciler gözyaşlarını tutamadı.

İlk turlarda kırmızı kutuları fazla açtırarak yüksek ödül kazanma şansını azaltan Güldalı, turlar sonunda Hamdi Bey’den 5 bin, 13 bin, 15 bin, 9 bin ve 18 bin YTL’lik teklifler aldı, ancak ’yokum’ diyerek devam etti.

Son dörde 2, 750, 40 bin ve 50 bin YTL’lik kutularla giren Güldalı, Hamdi Bey’in 17 bin YTL’lik teklifini kabul etmedi. İki kutu daha tercih eden Güldalı, ilk seçiminde 50 bin YTL, ikinci hakkında ise 750 YTL’lik kutuları açtırdı.

Son ikiye 2 YTL ve 40 bin YTL’lik kutularla giren Güldalı’ya Hamdi Bey’in teklifi 17 bin YTL oldu. ’Varım’ diyerek teklifi kabul eden Güldalı, yarışmadan 17 bin YTL ile ayrıldı.

Güldalı, şayet bu teklifi kabul etmeyip önünde duran 24 numaralı kutuyu tercih etseydi yarışmadan 40 bin YTL ile ayrılacaktı.

Televizyon Gazetesi / Engin Medya