BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Van ve Hatay'dan 2 acı haber geldi! Koronavirüse yenildiler

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs tedavisi gören Iğdır Devlet Hastanesi Uzman Doktoru Emin Akyıldız ve Hatay’da koronavirüs tedavisi gören Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Adnan Ezelsoy, yaşamını yitirdi.

Abone ol

Iğdır Devlet Hastanesinde uzman doktor olarak görev yapan Emin Akyıldız, korona virüse yakalandığı için Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Burada yapılan tedaviye rağmen Emin Akyıldız kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamada, “Hastanemizde korona virüs tedavisi gören Iğdır Devlet Hastanesi Uzman Doktoru Emin Akyıldız vefat etmiştir. Merhum doktoru son yolculuğuna hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ve meslektaşları uğurladı. Ailesinin ve sağlık camiamızın başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin” denildi.

Hatay'da çocuk hastalıkları Uzmanı Dr. Adnan Ezelsoy koronavirüse yakalandı. Hatay’da bir hastanede tedavisine başlanan Dr. Ezelsoy, sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma alındı. Hastanedeki doktorların tüm müdahalelerine rağmen Ezelsoy, hayatını kaybetti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Antalya'da iddiayı kaybeden milyoner yaptığı şeyle herkesi şok etti! Gören telefona sarıldı
Foto Galeri Antalya'da iddiayı kaybeden milyoner yaptığı şeyle herkesi şok etti! Gören telefona sarıldı Galeriye Gözat