BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.326,56
HABER /  GÜNCEL

Vali Yerlikaya açıkladı! İstanbul yılbaşına hazır onbinlerce polis görevde

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Yılbaşında 44 bin 518 polis ve bekçi, 7 bin 83 jandarma, 347 sahil güvenlik personeli yılbaşı akşamı görevde olacak." açıklaması yaptı.

Abone ol

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığındaki yılbaşı öncesi genel asayiş toplantısı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapıldı.

Hazırlıklar tamam

"İlimizde yılbaşı günü güven ve asayişin sağlanması için ek tedbirlerin alınması için güvenlik güçlerimiz hazırlıklarını tamamladı." diyen Vali Yerlikaya, şunları kaydetti:

Bu kapsamda 44 bin 518 polisimiz, bekçimiz, 7 bin 83 jandarma 347 sahil güvenliğimizden bugün AFAD, AKOM, Zabıta, çevre sağlığından oluşan kurumlarımız, kara, deniz, raylı sistemler ve havayolu ulaşımında görevli kurumlarımızın bütün ekipleri Valiliğimiz kontrolünde görevi başında olacaktır.

Yılbaşı akşamı GAMER'dan takip edilecek

Sabit yol arama, kontrol noktaları, AVM'ler, ulaşım ağları, havalimanları, metro, Marmaray, minibüs, otobüs hareket yeri, durak ve güzergahlarında, özel güvenlik ve trafik ekipleriyle bütün tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Yerlikaya sözlerini şöyle tamamladı:

Şehir içi ulaşım tedbirleri en üst seviyeye çıkarılmış, ticari araç sürücülerine yönelik denetim ve uygulamalar artırılmıştır. Tüm ekiplerimiz koordinasyon içerisinde yeni yıl kutlamalarının yoğun olması beklenen ilçelerimizdeki eğlence mekanları, kamusal alan ve meydanlarda kontrol ve denetimler aralıksız devam etmektedir. Acil hallerde vatandaşlarımız 110 itfaiye, 112 sağlık, 153 İBB Beyaz Masa, 155 polis, 156 jandarma, 158 sahil güvenlik, 159 karayolları, 186 elektrik arıza ihbar hatlarını arayan vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme, yardım ve kolaylıklar sağlanacaktır. Alınan tedbirler Valiliğimiz Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde yani GAMER'de takip ve koordine edilecektir.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Yerli otomobil siparişi 120 bini geçti! Piyasayı sallayan TOGG'a bakın kimler talip
Foto Galeri Yerli otomobil siparişi 120 bini geçti! Piyasayı sallayan TOGG'a bakın kimler talip Galeriye Gözat