BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.429,94

Vadi Karatopraklı’dan Sonsuz Teşekkürler…

Ela Quality Resort Hotel çalışanlarına yerli ve yabancı tüm tur operatörlerine işbirliği içerisinde olduğumuz tedarikçi firmalara, turizm camiasına, tatilcilere ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür, saygı ve sevgilerimi ifade etmekten mutluluk duydu

Sadece yaptığı işte en iyi olanlar, itibar ve prestijlerini geleceğe gururla taşırlar ilkesiyle, Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık; 1985'ten bu yana içinde bulunduğu tüm sektörlerde Türkiye ve dünya çapında başarılara imza attı. Büyük bir disiplin ve profesyonellikle çalışan şirketlerinde, binlerce aileye istihdam, ülke ekonomisine milyonlarca dolar değerinde ihracat getirisi sağladı.

     

Çalışanlarına güvenen ve onlara güven veren Sayın Ahmet Akbalık’a dünden bugüne iyi ve kötü gün dostluğu ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu da ifade etmek isterim ki; kendi isteğimle Özak Global Holding Turizm Yatırımları CEO’luğundan, kariyer hedeflerim doğrultusunda ayrılma kararı almış olmama rağmen benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyeceğine inandığım Ahmet Bey, çok yoğun iş gündemi içerisinde özel bir zaman dilimi ayırarak gerek holding bünyesinde gerekse turizm bünyesinde farklı iki veda kokteyli düzenlemesi ve bizzat eşlik etmesiyle gösterdiği duyarlılık ve destek çok önemlidir beni onore etmiştir.

   

Sektörde çok nadir görülebilecek bir yatırımcı olduğunu ifade etmekten gurur duyuyorum. Kendisine ve tüm yönetim kurulu üyelerine şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.

   

Ayrıca Ela Quality Resort Hotel çalışanlarına yerli ve yabancı tüm tur operatörlerine işbirliği içerisinde olduğumuz tedarikçi firmalara, turizm camiasına, tatilcilere ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür, saygı ve sevgilerimi ifade etmekten mutluluk duyduğumu bilmenizi isterim.