BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05

Uyumlu ve dengeli olabiliriz.

İlişkimizde duygusal paylaşımların yoğunlaştığı bir gündeyiz.

Bugün 23 Eylül Pazar... Güneş günündeyiz...

Balık burcundaki Ay ruhsal ve bedensel hassasiyetimizi arttırıyor. Maneviyat ve sanatsal kavramlara daha fazla ilgi duyabilir, başarılı olabiliriz.

Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcundaki Venüs ile üçgen görünümde olacak. Estetik, güzellik, sanat, yaratıcı çalışmalar için verimli saatlerde olacağız… Özel ve sosyal ilişkilerde uyumlu ve dengeli olabiliriz.

Aşk hayatımızda romantik etkiler artabilir. İlişkimizde duygusal paylaşımların yoğunlaştığı bir gündeyiz. İletişim yeteneğimiz yaratıcılığımızla birleşince sevdiğimiz kişi ile muhteşem diyaloglar kurabiliriz.

Güneş bugün Terazi burcuna geçecek ve sonbahar mevsimi başlayacak. Önümüzdeki bir ay ilişkiler, ortaklıklar, sosyal ve toplumsal paylaşımlar, eşitlik, adalet, siyaset, diplomasi gibi kavramlar Güneş tarafından daha fazla aydınlatılacak.

Balık burcundaki Ay akşam saatlerinde Neptün ile birleşecek. Bilinçaltımız hareketlenirken, ruhsal olarak içe dönebiliriz. Sezgilerimizin ve empati yeteneğimizin güçleneceği gece saatlerinde  yalnız kalmaya ve iç sesimizi dinlemeye zaman ayırabiliriz.