BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Uyu Türkiye’m uyu… Uyu da büyü…

Kadim düşmanların seni yerinden yurdundan etmek için birlik olmuşlar, boş ver sen onu, gel ben sana ......................... anlatayım Türkiye’m...!

Eee eee eee Türkiye’m, uyu da büyü Türkiye’m…!

Dört bir yanın düşmanlarla çevrilmiş, ama sen boş ver Türkiye’m! Ben sana masallar anlatayım, sen mışıl mışıl uyu Türkiye’m…!

Her gün şehitler gelirmiş, anaların bağrı yanarmış, ama sen boş ver Türkiye’m! Bak burada bir profesör var, atasına “aptal” dermiş, sana onu anlatayım da uyu Türkiye’m…!

Sen bugün şehit olan Mehmetçiklerin kahramanlıklarını boş ver Türkiye’m, gel ben sana bugün hangi takım kimi yenmiş onu anlatayım Türkiye’m! Hangi futbolcu arkadaşına küfretmiş onu anlatayım Türkiye’m…!

Eğitim sistemini falan boş ver sen Türkiye’m, gel ben sana dizilerde halvet nasıl olurmuş onu anlatayım Türkiye’m…!

Hilafet İttihatçılar tarafından nasıl ilga edilmiş ve bu zihniyetin dayatmaları neticesinde Allah’tan nasıl uzaklaşılmış boş ver, ben sana bunları yapanların halen düşmanlarımızla bir olup ecdadımıza, tarihimize, inancımıza, kültürümüze sövmelerini anlatayım, çıplak ve eşcinsel görüntülerin olduğu ekran dizileri var bunları seyrettireyim Türkiye’m…!

Ümmet birbirini kırıp geçiriyormuş, boş ver be Türkiye’m, gel ben sana Osmanlıya, tarihimize, hocalara, kitaplara nasıl sövülürmüş onu anlatayım Türkiye’m…!

Kutsal mekânlar elden gidiyormuş, Kudüs inim inim inliyormuş, boş ver be Türkiye’m, gel ben sana ağzına layık yemekler nasıl yapılır, et nasıl terbiye edilip tuzlanır onu anlatayım…!

İlim ehli tarafından millet-ümmet ve vatan için yapılan tavsiyeleri bırak bu tavsiyeler nasıl çarpıtılarak bel altı muhabbeti ile gençlik cinselliğe sevk edilir okutayım Türkiye’m…!

Eee eee eee Türkiye’m, uyu da büyü Türkiye’m...!

Terör örgütü her gün yeni bir hain saldırı yapıp ülkeyi bölmeye çalışıyormuş, takma kafanı Türkiye’m, gel ben sana Amerika’da kim kiminle birlikteymiş, kim kiminle yatıp kalkıyormuş onu anlatayım Türkiye’m…!

Kadim düşmanların seni yerinden yurdundan etmek için birlik olmuşlar, boş ver sen onu, gel ben sana Survivor da kim kimi eleyecekmiş, kim kimin kuyusunu kazıyormuş onu anlatayım Türkiye’m...!

Ülkenin etrafı ateş çemberine dönmüş, alevlerinde çocuklar yanıyormuş, hiç önemli değil Türkiye’m, gel ben sana ses yarışmalarında ne yetenekler var ne güzel sesli insanlar var onları anlatayım Türkiye’m…!

Çin, Doğu Türkistanlı kardeşlerine zulmediyor, yerinden yurdundan ediyormuş, sana ne yahu, gel ben sana 16 yaşındaki bir tilkinin yaptıklarını anlatayım da ağzın açık kalsın Türkiye’m…!

Irak’ta Türkmen kardeşlerinin çektiği çilelerden, acılardan sana ne, gel ben sana dünyaca ünlü futbolcunun attığı son golü ve sevgilisinin nasıl pozlar verip Türk gençliğini kendine aşık edermiş onu anlatayım, kim hangi transferden ne kadar para kaldırmış onu anlatayım Türkiye’m…!                    

Eee eee eee Türkiye’m, uyu da büyü Türkiye’m…!

Aile yuvası çatırdıyormuş, boşanmalar artıyormuş, boş ver bunları, gel ben sana falanca dizide istemediğin biriyle evlendiysen ona ihanet edebilir, başkasıyla aşk yaşayabilirsin nasıl gösteriliyor onu seyrettireyim!

Kadınlara şiddette artış varmış, kadınlar suiistimal ediliyormuş sana ne yahu, gel ben sana filanca dizide evde ilgi görmeyen adam dışarıda karısını nasıl aldatmalı ve bütün suçu nasıl kadına yüklemeli, adamın yaptığı da nasıl masum gösterilmeli onu seyrettireyim!

Yoksul insanlar giyecek ayakkabı bulamıyormuş, komşun açlıktan kıvranıyormuş, sana ne bundan, gel ben sana yeni elbiseler, ayakkabılar nasıl olmalı, alışveriş için hep lüks yerler niçin tercih edilmeli, komşusu olmayan lüks rezidanslar nasıl olmalı, Yahudi’nin Müslümanları aldattığı alışveriş stratejisi black! günlerde Müslümanların mağazaları hınca hınç nasıl doldurduklarını anlatayım…!

Uyu Türkiye’m uyu, sen yeter ki uyu…! Sen uyurken ben de Müslüman ülkeleri sömüreyim, Müslümanları katledeyim, elindeki topraklarını, yeraltı zenginliklerini elinden alayım…!

Senin uyuman için ne lazımsa yapayım Türkiye’m…!

Diziyse dizi, filimse filim, eğlenceyse eğlence! Bak sana atasına küfreden şaklabanlar da buldum…!

Sen mışıl mışıl uyuyasın diye dünyanın öbür ucunda yarışma programı bile yaptırıyorum!

Yetmedi mi!? Uyuyamıyor musun!?

Hadi sana benden bir kıyak daha, bak 16!’lık bir tilkiyi, nasihati sekse bağlayanı, moda uğruna tesettüre zulüm edeni, dine ve kültüre söven mankurtları, siyasi çıkarlar uğruna vatanını satanı…, buldum sana, uyumak için bunları sayarsın…!

Hadi be Türkiye’m, eee eee eee uyu, uyu, uyu…!

SOSYAL MEDYA TAKİP 

twitter.com/msbeser

facebook.com/msbeser