BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  SPOR

Uygunun liderlik sevinci

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun "İnandık, aslanlarla maçı aldık" dedi.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Hep beraber birbirimize inandık, arzuladık, istedik ve aslanlarımla birlikte bu maçı kazanmasını bildik'' dedi.

Uygun, Kayserispor karşısında 1-0 galibiyetle ayrıldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, rakiplerinin sahada futbol adına güzel şeyler vermeye çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Biz de futbol adına güzellikler sunduk. Aktif ve agresif oynadık. Yeri geldi golü bulabilmenin yollarını aradık. Ne kadar eksiğimiz ve cezalımız olursa olsun bugün maçı kazanmak istiyorduk. Bunu arzuluyorduk. Gerek taktik, gerek analiz anlamında Kayserispor'u iyi etüt etmiştik. Geçen hafta onlar, Fenerbahçe'yi yenmişlerdi. O yüzden bu maçın çok zor olacağını da biliyorduk. Hep beraber birbirimize inandık, arzuladık, istedik ve aslanlarımla birlikte bu maçı kazanmasını bildik.''

Maçtan önce statta 10 bin tane karanfil dağıtıldığını hatırlatan Uygun, ''Kayseri gibi kardeş şehir ilan ettiğimiz bir şehri misafirperverce ağırlamış olmanın, herhangi bir kötü olaya meydan vermeden bu maçı layıkıyla bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah, bu devam eder'' diye konuştu.

Maçın hakemiyle ilgili soru üzerine Uygun, hakemin avantajları rakibin lehine kullandığını öne sürerek, ''Gördüğünü çalmak zorundasın. Bizim kimseden bir beklentimiz yok. Tek bir beklentimiz var her şey adaletli olsun, her şey fair-play ve sevgi içinde olsun'' şeklinde konuştu.

Sivassporlu milli futbolcu Sedat Bayrak ise iyi bir mücadele olduğunu, ligin ilk yarısının kalan 4 maçında da galibiyet almak istediklerini söyledi. Bu arada, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçın ardından basın toplantısına katılmadı.