BIST 9.601
DOLAR 32,50
EURO 34,64
ALTIN 2.481,23
HABER /  GÜNCEL

Uyanık kocaya bak

Sevgilisini eşi diye hakime tanıttı. Kocanın çılgın oyunu duruşmada bozuldu.

Abone ol Eşinden habersiz boşanma davası açan koca, hakime eşi yerine sevgilisini tanıttı. Sahtecilik duruşma sırasında fark edilince koca, hapsi boyladı.

Bursa'da, boşanmak istemeyen eşinin yerine sahte nüfus cüzdanı düzenlediği kız arkadaşını mahkemeye götüren kişi, hakimin durumu fark etmesi üzerine kız arkadaşıyla birlikte tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, iki yıl önce evlendiği Şaziye K'den ''şiddetli geçimsizlik'' gerekçesiyle boşanmak için dava açan Ahmet K, eşinin boşanmak istememesi üzerine kız arkadaşı Deniz V'ye sahte nüfus cüzdanı düzenledi.

Bursa 1. Aile Mahkemesinde görülen davaya kız arkadaşı Deniz V. ile birlikte gelen Ahmet K, bu kişiyi mahkemeye heyetine ''Eşim'' diye tanıttı. Hakim Hasan Hüseyin Seymen, duruşma sırasında dava dosyasında Şaziye K'nin fotoğrafına bakarak Deniz V'nin bu kişi olmadığını fark etti.

Ahmet K. boşanma ümidiyle geldiği adliyede kız arkadaşı Deniz V. ile birlikte ''sahtecilik'' suçundan tutuklandı. İkili daha sonra adliyeye çağrılan polisler tarafından cezaevine götürüldü.