BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
HABER /  GÜNCEL

Uşaklı Genç Girişimciler'den 15 Temmuz videosu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Uşak Genç Girişimciler Kurulu, 15 Temmuz'da şehit ve gazileri unutmadı o gece verilen destansı mücadeleyi hazırladıkları kısa filmle anlattı.

Abone ol

TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu, 15 Temmuz'da şehit ve gazileri unutmadı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) kalkışmanın birinci yılında "Destan yürekle yazılır" etkinliklerine Uşak'tan hazırladıkları video ile katılan Uşaklı genç girişimciler, ülkenin her bir kentinde olduğu gibi Uşak halkının da 15 Temmuz gecesi milli iradeden yana asil ve dik bir duruş sergilediğini söylediler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kalkışma girişiminin birinci yılında ’’Destan yürekle yazılır’’ sloganı ile tüm Türkiye’de farkındalık oluşturdu.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun isteğiyle kurulan Uşak Genç Girişimciler Kurulu, hain geceyi anlatan kısa film hazırlayarak darbecilere karşı bir kez daha tepki koydu.

Türk halkının 15 Temmuz gecesi gerçekleşen hain darbe girişimine karşı gösterdikleri destansı direnişe dikkat çekmek için anonim bir şiir yazdıklarını söyleyen TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmet Alperen Cinci, o gece her bir kentte olduğu gibi Uşak halkının da milli iradeden yana asil ve dik bir duruş gösterdiğini ifade etti. 

İşte 15 Temmuz gecesi şehit ve gaziler için hazırlanan o video;