BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25
GÜNCEL

Uşaklı genç girişimciler, öyle birşey yaptı ki

Tüm sivil toplum kuruluşları geçen yıl olduğu gibi bu yılda hain darbe girişimine karşı tepkilerini ortak basın açıklamaları ve saha organizasyonları ile gösterdiler.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından tam bir yıl geçti. Devletimizin dik duruşu,milletimizin cesareti sayesinde bu kalkışma girişimi başarılı bir şekilde bastırıldı ve Türk Milleti yeni bir destan yazdı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ nin en önemli kuruluşlarından olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kalkışma girişiminin birinci yılında ’’DESTAN YÜREKLE YAZILIR’’ Sloganı ile tüm Türkiye’de farkındalık oluşturdu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’ nun talimatları ile 2008 yılında kurulan Genç Girişimciler Kurulunun Uşak icra komitesi üyeleri bu sloganı konu edinen kısa bir film hazırlayarak,yaşanan hain darbe girişimine karşı tepkilerini gösterdiler. Konu ile ilgili açıklama yapan TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Alperen CİNCİ: ’’ Ülkemizin huzur ve istikrarı milli irade ve demokratik yaşama yönelik 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleşen hain darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti. Bizde TOBB Uşak genç girişimciler kurulu olarak; aziz milletimizin hain darbe girişimine karşı gösterdikleri destansı direnişe dikkat çekmek adına bazı üyelerimizle birlikte anonim şiir yazarak kısa bir film hazırladık. Ülkemizin her bir kentinde olduğu gibi Uşak halkının da milli iradeden yana asil ve dik duruşu takdire şayandır,çıkan olaylarda şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz.’’dedi.

Sitene Ekle
Etiketler