BIST 9.441
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,10
HABER /  GÜNCEL

Uşak kar yağışı fena saatlik hava durumu tahmini geldi

UŞAK hava durumu için meteorolojinin verdiği son tahminler tuttu ve Uşak'da kar yağışı başladı. Saatlik hava durumu tahminine göre Kastamonu'da kar yağışı gün içide etkili olacak haftasonu etkisini kaybedecek. Uşak'da sıcaklık değerleri -4 dereceye kadar düşecek. Peki 12 Aralık öğleden sonra okullar Uşak'da tatil olur mu?

Abone ol

UŞAK hava durumu kar devam edecek mi sorusunun cevabı için gözler meteorolojiye çevrildi. Kar yağışı gece saatlerinde başladı ve sabahın erken saatlerinde Uşak'ı etkisi altına aldı. Kar yağışı bugün aralıklarla etkisini arttırarak Uşak'ta devam edecek. Sıcaklıkların özellikle gece -4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Peki Uşak'ta bugün okullar öğleden sonra tatil olur mu, gözler Uşak Valiliği 12 Aralık tatil açıklamasında. 

YURT GENELİNDE KAR ALARMI: Meteorolojinin hafta başında uyarısını verdiği yoğun kar yağışı bir çok ilde hayatı etkilemeye başladı. İç Anadolu'da etkili olmaya başlayan kar yağışı İstanbul'da da sürpriz yaptı. 3 gün sürecek olan kar yağışı 30'dan fazla ili etkiliyor. Ankara'da sabah saatlerinde bastıran kar yağışı artarak devam ederken bir çok ilden yolların kapandığına dair ajanslara haberler düşmeye başladı. İşte meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahmini ve kar yağışı altındaki illerde son durum:

KAR YAĞIŞI OLAN İLLER : Bugün bastıran kar yağışı cuma gününe kadar etkili olacak. Meteorolojinin yayınladığı hava durumu tahminine göre bugün kar yağışı şu illerde yoğun bir şekilde etkili oluyor: Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bilecek, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak.