BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ünlüler meğer ne tırsakmış

Ünlüler meğer ne tırsakmış

Scarlett johansson: hollywood'un hiç kuşkusuz en seksi yıldızların başında gelen johansson, hamam böceğinden tiksinmekle beraber çok da korkuyor. çoğu zaman rüyalarında yüzünde bir hamamböceğinin gezindiğini gören yıldız, bir arkadaşının evine gittiğinde sürekli gözlerini yere diktiğini söylüyor....

Ünlüler meğer ne tırsakmış

Scarlett Johansson: Hollywood'un hiç kuşkusuz en seksi yıldızların başında gelen Johansson, hamam böceğinden tiksinmekle beraber çok da korkuyor. Çoğu zaman rüyalarında yüzünde bir hamamböceğinin gezindiğini gören yıldız, bir arkadaşının evine gittiğinde sürekli gözlerini yere diktiğini söylüyor.

Ünlüler meğer ne tırsakmış

Cristina Ricci: Adams Ailesi'nin tuhaf görünümlü küçük kızı büyüyeli çok oldu ama onun da küçük çocuklar gibi korkuları var. Üstüne üstlük ilginç bir korku. Her türlü bitkiden korktuğunu dile getiren Ricci, "Onlara dokunduğunda kendimi kirli hissediyorum. İğrenme duygusu tüm benliğimi sarıyor" diyor.

Ünlüler meğer ne tırsakmış

Carmen Electra: O, 'Sahil Güvenlik' dizisinin yıldızı olsa da, şimdi sıkı durun! Onun neden korktuğunu tahmin bile edemez ve ona yakıştıramazsınız! Electra, suya girmeye çok korkuyor. Çocukluğundan beri her an boğulacağını düşünen aktris, çoğu arkadaşının kendisiyle alay ettiğini söylüyor.

Ünlüler meğer ne tırsakmış

Johnny Depp: Genç kızlar, siz siz olun, sakın yakışıklı oyuncuyla karşılaştığınızda ona bir topluluk içinde şarkı söylemesi için ısrar etmeyin. "Onunla karşılaşmak mı, nerdeee?" der gibisiniz! Tama tama sustuk! Ancak Depp'e bu tip ısrarlarda bulunan kız arkadaşlarının diğer gün unutulduğunu söylemeden edemeyiz.