BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52
HABER /  GÜNCEL

Ünlü yönetmenin burnu kırıldı

Köpeğini gezdirirken takılıp düşen emektar yönetmen Memduh Ün'ün burnu kırıldı.

Abone ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi Torba Mahallesi'ndeki villada 52 yıllık hayat arkadaşı Fatma Girik'le birlikte yaşayan 92 yaşındaki ünlü yönetmen Memduh Ün, köpeğine takılıp yere düşünce burnunu kırdı. Röntgeni çekilen Ün’ün, hastane çıkışında gözünün de şiştiğini söylemesi üzerine Fatma Girik "Hayır Memduhçuğum, bir şey yok, sen yine çok yakışıklısın" dedi.

Uzun yıllardır Torba'daki evlerinde oyuncu Fatma Girik'le birlikte yaşayan ünlü yönetmen Memduh Ün, bugün (Perşembe) halıyla aynı renkte olan köpeklerini fark etmeyince takılıp yere düştü. Burnunun üzeri hafif açılan Ün, Fatma Girik tarafından Universal Hospital Bodrum'a getirildi. Kulak-Burun-Boğaz ve Beyin Cerrahı uzmanları tarafından kontrol edilen Ün'ün çekilen tomografi ve röntgen sonrasında burnunda ufak bir kırık olduğu tespit edildi. Hastanede tedavisi yapılan Ün için, doktorlar tarafından ağrı kesici ilaçlar yazıldı.

ÖNEMLİ BİR ŞEYİ YOK

Hastanede yaklaşık yarım saat kalan ve ardından taburcu edilen Memduh Ün ve Fatma Girik hastane çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fatma Girik, “Memduh bey evde fotoğraflara bakıyordu. Koltuktan kalkınca, yerde yatan köpekle halının rengi aynı olduğu için, köpeği fark etmedi. Köpeğe takıldı ve yere düştü. Burnunu da yere çarptı. Hemen hastaneye getirdim. Tomografisi ve röntgeni çekildi. Muayene ettiler, küçük bir kırık olduğunu söylediler. Bantladılar. Çok önemli bir şeyi yok'' dedi.

Fatma Girik'in konuşması sırasında Memduh Ün, gözlerin de şiştiğini belirtti. Buna üzerine Fatma Girik “Hayır Memduhçuğum, bir şey yok, sen yine çok yakışıklısın'' diyerek Ün'ün başını okşadı ve öptü.

Fatma Girik ve Memduh Ün eczaneden aldıkları ilaçların ardından otomobiliyle Torba'daki evlerine geri döndü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ