BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.496,92
HABER /  MAGAZİN

Ünlü yıldızdan sarsıcı lezbiyen açıklaması

Ünlü oyuncu Cameron Diaz'ın İngiliz kadın dergisi Glamour'a yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Hollywood'un en ünlü kadın oyuncularından Cameron Diaz İngiliz kadın dergisi Glamour'a verdiği pozlar ve açıklamar ile gündem yarattı. 

Hollywood'un en beğenilen kadın oyuncularından biri olan 41 yaşındaki güzel oyuncu Cameron Diaz İngiliz kadın dergisi Glamour'a verdiği röportaj ve fotoğraflar ile gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun tüm kadınların lezbiyen eğilimleri olduğu iddiaları büyük yankı uyandırdı.

1.20140328100320.jpg

41 yaşındaki güzel oyuncu Cameron Diaz, Glamour adlı kadın dergisinin Mayıs ayı kapağı için verdiği fotoğraflar kadar açıklamaları ile de yeniden gündeme oturdu. Geçtiğimiz aylarda kadınlar için özel bir kitap yazan ve yazdığı kitabı ile büyük ilgi gören ünlü oyuncu yaptığı açıklamalar ilede en az kitabı kadar ses getireceğe benziyor.

2.20140328100454.jpg

Glamour adlı kadın dergisi için birbirinden seksi pozlar veren güzel oyuncu Cameron Diaz kadınlar hakkında yaptığı açıklamar ilede ses getirdi. Bütün kadınların diğer kadınlara göre birçok kez seksi ve çekici bulduklarını düşündüğünü belirten ünlü oyuncu hemcinslerinin güzel olduğunu hatta çok güzel olduğunu düşündüğünü belirtti. Ünlü oyuncunun kadınların lezbiyen dürtülerinin bulunduğunu ima ederken bu bomba açıklamaları daha öncede 2010 yılında
'Bir kadın diğerine seksi ve cinsel açıdan hoş gelebilir fakat bu lezbiyen olmasını gerektirmez' açıklamasında da yer almıştı. 

3.20140328100855.jpg

Ünlü güzel kariyeri hakkında da samimi açıklamalarda bulunurken ailesinin kendisine her zaman destek olduğunu ve her projesinden sonra daha iyisini yapmak için teşvik ettiğini belirtti. Kendisinden içinde bulunandan herzaman daha iyisi ve daha fazlasının bulunduğunu iddia eden ailesi sayesinde buralara geldiğini belirten güzel oyunu özel hayatına dair açıklamarda da bulundu. Her kadın gibi makyaj sorunu yaşayan ünlü oyuncu Cameron Diaz insanların kendisine ne gözle baktığının umrunda olmadığını belirtirken kendisini o an güzel ve çekici hissetmesinin yeterli olduğunu belirtti.