BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,86
ALTIN 2.494,50
GÜNCEL

Ünlü sporcunun kız arkadaşına dayağı kamerada

Amerika Birleşik Devletleri'nde ünlü beyzbol oyuncusu Danry Vasquez'in kız arkadaşına uyguladığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Barnstormers beyzbol takımında oynayan 24 yaşındaki sporcu Danry Vasquez kız arkadaşını feci şekilde darp etti. O anlarda güvenlik kemeraları kayıttaydı. Ağustos 2016 yılında yaşanan olayın görüntüleri, ilgili soruşturma sebebiyle ortaya çıktı ve paylaşıma açıldı. Görüntülerde 24 yaşındaki Vasquez, kız arkadaşı merdivenden inerken bir anda şiddet uygulamaya başlıyor. Görüntünün devam eden bir başka yerinde de inerken yeniden kadının yüzüne sert bir darbe vuruyor. Olayın bu görüntüleri ortaya çıktıktan sonra büyük yankı uyandırdı, tepki topladı. Olayın ardından Barnstormers yetkilileri Vasquez'in takımdan atıldığını duyurdu.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle