BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.440,73
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncu jüriden veto yedi

Oynadığı dizi ve filmlerden çok setlerden gelen kavga haberleriyle seyircinin karşısına çıkan Şafak Sezer'e Antalya'dan kötü haber geldi

Abone ol

Şafak Sezer, setteki agresif tavırları yüzünden bu yılki Antalya Televizyon Ödülleri'nden diskalifiye edildi. Jüri tarafından verilen kararda, oyuncunun adaylığı reddedildi.

Ünlü komedyen Şafak Sezer, oynadığı dizinin set çalışanlarına gösterdiği şiddet içerikli davranışlarından dolayı 3'üncü Antalya TelevizyonÖdülleri jürisi tarafından diskalifiye edildi. Setlerde çıkardığı kavgalarla sık sık gündeme gelen Sezer'in geçtiğimiz günlerde vukuatlarına bir yenisini daha eklemesi yarışmanın jüri üyelerini kızdırdı.

JÜRİ ÇIKARDI

Yarışmanın adaylarını belirlemek için önceki gün İstanbul'- da toplanan jüri, 'En İyi Erkek Komedi Dizi Oyuncusu' kategorisinde aday olarak yarışmaya başvuran Şafak Sezer'i sette şiddet uygulaması sebebiyle adaylıktan çıkardı.

ALIŞKANLIK YAPTI

Jüri üyeleri, ünlü oyuncununbudavranışları alışkanlık haline getirdiğini belirterek, bu tür agresif tavırlar sergileyen, emekçi arkadaşlarına hakaret ve darp fiilinde bulunan bir oyuncunun aday olmasının ve ödül almasının mümkün olmadığını söylediler.

KAMERAMANI YUMRUKLAMIŞTI

Şafak Sezer, Alemin Kralı setinde çalışan kameraman Kemal Aslan'a sinirlenip yumruklamıştı.

DERYANIN DÜNYASI ADAY

20 ile 21 Nisan arasında gerçekleşecek olan ödül törenindeki 'En İyi Kadın Programı' adayları arasında Kanaltürk'te yayınlanan Derya Baykal'ın sunduğu 'Derya'nın Dünyası' da yer alıyor.