BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,04
HABER /  GÜNCEL

Ünlü işadamı iki çanta dolusu parayla çatıda...

İzmir'de düzenlenen FETÖ operasyonunda polisleri şoke eden bir gelişme yaşandı. Ege Plastik Ambaj'ın sahibi Mustafa Akçay, 2 çantaya doldurduğu 224 bin lira ile çatıdan kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

Abone ol

İzmir merkezli 5 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda, kapatılan Gediz Üniversitesi'nin kurucuları ve akademisyenleri gözaltına alındı.

Gediz Üniversitesi kurucularından Ege Plastik Ambaj'ın sahibi Mustafa Akçay, 2 çantaya doldurduğu 224 bin lira ile çatıdan kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

86 KİŞİ İÇİN YAKALAMA KARARI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ soruşturması kapsamında, kapatılan Gediz Üniversitesi'nin kurucularına ve akademisyenlerine yönelik bu sabah İzmir merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon yaptı. 86 kişi hakkında yakalama kararı bulunurken şüphelilerden 53'ü gözaltına alındı.

ÇATIDAN KAÇIYORDU

Operasyonda, Gediz Üniversitesi'nin kurucularından Ege Plastik Ambalaj'ın sahibi Mustafa Akçay'ın evine giden Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çilingir yardımı ile Akçay'ın evinin kapısını açtı.

2 ÇANTA PARAYLA...

Evde bulunamayan Mustafa Akçay, çatıdan kaçmak isterken yanındaki iki çantada bulunan 224 bin lira ile polis ekiplerince yakalandı. Polis ekiplerince gözaltına alınan Akçay, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.