BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.424,03
HABER /  EKONOMİ

Ünlü iş insanı Ali Atalı'dan İstanbul'a yatırım müjdesi

Ünlü iş insanı Ali Atalı, Ankara’nın beğenilen kafesi Camekan Coffee & Roastery’yi İstanbul’da da açacaklarını duyurdu.

Abone ol

Verdikleri hizmetle Ankara’da çok konuşulan ve Ankaralıların vazgeçilmez mekanı haline gelen Camekan Coffee & Roastery’nin kısa bir süre içinde İstanbul’da da hizmete açılacağı müjdesini veren Ali Atalı, bu anlamda Ankaralılara teşekkürü borç biliriz diyerek sorularımızı yanıtladı.

Ankara’da geniş, ferah ve sıcak bir atmosfer yarattıklarını ve bu anlamda bir ilk olduklarını söyleyen Atalı, kafe anlayışlarının hemen ye, iç, kalk olmaktan çok öte bir anlamı olduğunu, keyifli sohbetlerin mekanı olmak adına yola çıktıklarını söyler. Ankara’nın en büyük problemlerinden biri de genelde mekanların dar oluşu diyerek ne demek istediğini açıklayan Atalı, 1300 metrekarelik alana kurulmuş Camekan Coffee & Roasterynin bu sayede bir sıfır önden başladığını dile getirir. Mekanın yarattığı huzur ve rahatlık hissinin menülerinin zenginliğiyle taçlandığını söyleyen Ali Atalı, menülerinin Türk ve Dünya mutfağının harmanlanmış hali olduğunu belirtir. Menü seçiminde müşteri tercihlerini önemsediklerini belirten Atalı, “Menülerimiz ünlü şeflerin elinden çıkmış, denenmiş, lezzetli ve sağlıklı tariflerdir.” der.

Kahve konusunda da iddialı olduklarını ve aynı iddiayı İstanbul’da da devam ettireceklerini açıklayan Atalı, “Dünya’nın en lezzetli kahve çekirdeklerinden demlenmiş kahvelerimiz, baristalarımızın özel dokunuşlarıyla efsaneleşmiştir” diyerek bu konuda ne kadar kendilerine güvendiklerini açıklar.

'Toplu organizasyonlar için de kullanılabilir'

Camekan Coffee & Roastery’nin toplu organizasyonlar için de kullanılabileceğini söyleyen Atalı, Camekan Coffee & Roastery’ye ister tek başınıza gelin, ister bir organizasyona dahil olun hep aynı kalitede hizmet alırsınız diyerek kişiselleştirilmiş hizmetin önemini vurgular. Bu yüzden kalabalık bir kadroyla hizmet verdiklerini açıklayan Atalı, İstanbul için bu kadro sayısını 150 olarak belirlediklerini söyler. “Bizim için önemli olan misafirlerimizin, en iyi şekilde hizmet görmesi ve mutlu bir şekilde mekandan ayrılmalarıdır” diyen Atalı, bu anlamda 150 sayısının bu piyasa için muhteşem bir rakam olduğunu ve bunun istihdam sağlama açısından da çok önemli olduğunu belirtir.

'Herkes, o dakikadan itibaren bizim baş tacımızdır'

“Sevdikleriyle vakit geçirmek için Camekan Coffee & Roastery’ye gelen herkes, o dakikadan itibaren bizim baş tacımızdır “ diyen Atalı, neden Ankaralıların  neden bu denli memnun olduklarının da cevabını vermiş olur. İstanbul’un en güzel semtlerinde kurulması planlanan Camekan Coffee & Roastery’nin aynı hizmet anlayışıyla devam edeceğini de sözlerine ekleyen Atalı,” Biz üç günlük bir yatırım yapmıyoruz. Amacımız Camekan Coffee & Roastery’yi tüm Dünya ile buluşturmak “ diyerek franchise sistemine geçebileceklerinin de müjdesini verdi. Özellikle tatlılarında Türk Dünya kültürünün farklı bir kompozisyonunu kullanarak , bambaşka lezzetlere kavuşma imkanı sunduklarını hatırlatan Atalı, “Damak zevkinize hitap edecek bir mekan arayışınıza son noktayı koymak için çok yakında İstanbul’dayız” dedi.

Sevdiklerimizle keyifli anlarımızın, kutlamalarımızın, dostlarımızla kahve molalarımızın, çocuklarımızın doğum günlerinin ya da daha sayamadığımız onlarca organizasyonun ev sahipliğine aday olduklarını belirten Atalı, farklarının ilk günden hissedileceğini söyleyerek sözlerini bitirir.