BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.424,79
HABER /  POLİTİKA

Ünlü bilardocuya Meclis vetosu

Meclis'in kuruluş etkinliklerine ünlü bilardocular çağrılacak. Ama aralarında Türkiye'yi dünyaya tanıtan Saygıner'e teklif gitmeyecek...

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA-

TBMM'nin 90'ıncı Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Meclis'e bilardocular çağrılacak. Ancak aralarında Türkiye'yi dünyaya tanıtan ünlü bilardocu Semih Saygıner özellikle davet edilmeyecek.

Meclis'in kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonunda bir bisiklet firmasının sponsorluğunda bisiklet yarışı yapıldı. Yarışa takım elbiselerinden kurtulan milletvekilleri de katıldı. Kuruluş yıldönümü kutlamaları önümüzdeki günlerde de bilardocularla devam edecek.

ÜNLÜ BİLARDOCULAR MECLİS'TE
Bu etkinlik için ünlü bilardocular Hacı Arap Yaman ve Eylül Kibaroğlu davet edilecek. Etkinlik kapsamında bilardocuların geldiği gün Meclis'e bilardo masası kurulacak. Gelmeleri durumunda ünlü bilardocular gösteri maçı yapacak, ayrıca meraklı miletvekileriyle bilardo oynayacak.

SAYGINER'E REKLAM VETOSU
Ancak bilardo şampiyonu Semih Saygıner bu etkinlikte bulunmayacak. Kulislere göre, Türkiye'yi dünyaya tanıtan isimlerden biri olan Semih Saygıner özellikle bu etkinliğe davet edilmeyecek. Nedeni ise "Saygıner'in bu işi artık profesyonel kazanç biçimi haline getirmesi, reklam amaçlı para karşılığı gösteri yapması ve bilardoyu neredeyse spor olmaktan çıkarması" olarak gösteriliyor.