BIST 9.080
DOLAR 32,41
EURO 35,05
ALTIN 2.328,51
HABER /  GÜNCEL

Üniversiteli Ece’nin acı sonu

Akşam saatlerinde Şenlikköy’deki bir arkadaşını almak için yola çıktı.

Abone ol

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Tasarım Bölümü öğrencisi Ece Maviş, dün akşam saatlerinde Avcılar’dan Şenlikköy’deki bir arkadaşını almak için yola çıktı. Arkadaşı ile birlikte eğlenceye gideceği öğrenilen genç kız Bakırköy istikametine giderken aşırı hız yaptı.

VİRAJI ALAMADI

Ancak havalimanını çevreleyen yol üzerinde virajı alamayan genç kızın kullandığı 34 EC 250 otomobil kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Yaklaşık 10 takla atan otomobilin içerisinden fırlayan 20 yaşındaki Ece Maviş feci şekilde olay yerinde can verdi. Olay yerine gelen ambulans ile genç kızın cesedi Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ece’nin kaza yaptığını öğrenen ailesi ve arkadaşları ise yaşıyor ümidi ile hastaneye koştu. Acı haberi hastanede alan Maviş’in arkadaşları gözyaşlarını tutamadılar.

Ailesinin bir ay önce aldığı ve çok sevdiği Mini Cooper marka otomobilin sevincini, internette yayınlayarak arkadaşları ile de paylaşan genç kıza, arkadaşlarının yazdığı mesajlar dikkat çekti.

İşte o mesajlar;

“Kazasız belasız bin kardeşim 250 kere çatlasın herkes”, “Bebitomişte bana tek rakip geldi. Allah beladan korusun, çok bakıp da nazar değdirmesinler kuşuma.”