BIST 9.537
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.489,04
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a Turkcell'den sevindiren sürpriz!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gebze'de Turkcell Veri Merkezi açılışında konuştu. Turkcell'in yeni bakan Arslan'a da bir de sürprizi vardı...

Abone ol

GEBZE Turkcell Veri Merkezi açılışının onur konuğu Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'dı. 

Bugün doğum günü olan Bakan Ahmet Arslan'a Turkcell ailesi sürpriz bir de doğum günü kutlaması hazırladı. 

Bakan Arslan 54'ncü yaş günü kutlamasında pastayı töreni izlemeye gelen gazetecilerle ve Turkcell yöneticileriyle paylaştı

Bakan Arslan'ın doğum gününün kutlandığı o anlar kameralarca böyle kaydedildi:

TOZUMUZLA BOĞULSUNLAR!

Açılış konuşmasında ise ünlü düşünürlerin ilham verici sözlerine yer veren Arslan, Binali Yıldırım'dan devraldığı bakanlık görevinin sorumluluklarını yerine getirmek için kamu-özel sektör işbirliğine dikkat çekti. 

İngiliz yazar Aldous Huxley’in "Hayatta ya tozu dumana katarsın, yada başkalarının tozunu dumanını yutarsın" sözünü hatırlatan Arslan, yeni dönem hedeflerini şöyle anlattı:

"Bakanlığımız Binali Yıldırım döneminde çok ciddi mesafeler kaydetti. Başkalarının tozu dumanı arasında boğulmaktan toz duman çıkararan hale geldi. Artık bunu bir adım yukarı çıkarmalıyız. Başkaları bizim çıkardığımız toz dumanla boğulmalıdır.

... 

Yine ünlü bir söz var:

'Bilmek ileriyi görmek; ileri görmek ise güçlü olmaktır.' AK Parti 14 yılda cumhurbaşkanıyla başbakanıyla bakanlarıyla ekipleriyle ileriyi görüyor."

Ahmet Arslan

TURKCELL'E TEŞEKKÜR

Bilişim ve Telekomikasyon sektörünün önemine de değinen Arslan, "Sayın Cumhurbaşkanıımız ortaya koyduğu vizyon ve onun yol arkadaşı sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatları yol göstericiliği bu sektörde bizim için çok önemliydi" dedi ve şöyle devam etti:

"Bu sektör güzel bir sektör ama aynı zamanda tehlikeli bir sektör. Ağzınızdan çıkan kelime anında dünyanın her yerine gidiyor, 10 yıl sora dönüp geri dönüyor. Cümlelerimi ve kelimelerimi dikkatlice seçme zorunluluğum var.

Böyle büyük bir yatırım için Turkcell ailesini teşekür ediyorum, emeği geçen herkesi kutluyorum. "

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Turkcell Veri Merkezi açılışındaki konuşmasını aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.