BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02
HABER /  SPOR  /  TRABZONSPOR

Uğurcan 30 milyon euroya Inter'e transfer oluyor

Inter, ertelenen Avrupa Şampiyonası oynanmadan önce Uğurcan Çakır için hızlı davrandı. İtalyan devi, 30 milyon euroya yakın bir bedel ve performans bonuslarıyla Trabzonspor'la prensipte el sıkıştı.

Abone ol

Uğurcan Çakır, yüksek ihtimalle önümüzdeki sezon İtalyan devi Inter'in formasını giyecek. Bu sezon Serie A'yı şampiyon tamamlayan Conte'nin takımı, güçlü takviyelerle Şampiyonlar Ligi'ne iddialı bir giriş yapmak istiyor. Kaleye genç ve güvenilir bir isim isteyen Conte'nin listesinin tepesinde Uğurcan var. Inter de Avrupa Şampiyonası oynanmadan harekete geçti ve Trabzon'dan söz aldı.

Bonuslarla 30 milyon aşılıyor
Inter'in 30 milyon euroya yakın bir teklifle Trabzonspor'u ikna ettiği, bonus maddeleriyle de bu bedelin aşılabileceği kaydedildi. Ancak Trabzonspor, Avrupa Şampiyonası oynanmadan resmi anlaşmayı yapmak istemiyor. Lille'in de Uğurcan'a bir ilgisi var ve 30 milyon euronun üzerinde net teklif gelebilir.

Mert Günok tamam
Trabzonspor, Uğurcan'ın gitme ihtimalini hesaba katarak Mert Günok'un işini bitirdi. Başakşehir'le 2023'e kadar sözleşmesi alan 32 yaşındaki kaleci için İstanbul ekibiyle yapılan görüşmeler olumlu geçti. Mert Günok da kariyerine Trabzonspor'da devam etmeye istekli.