BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.428,60
HABER /  GÜNCEL

Üç günlük torununu öldürdü

Kahramanmaraş'ta bir kadın, kızının evlilik dışı dünyaya getirdiği 3 günlük torununu öldürdü.

Abone ol

Kahramanmaraş'ta bir kadın, kızının evlilik dışı ilişki sonucu dünyaya getirdiği 3 günlük torununu öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki H.D.'nin, evlilik dışı ilişki sonucu 26 Eylül 2006 tarihinde özel bir hastanede dünyaya getirdiği erkek bebeğin 3 gün sonra öldürülerek gömüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen polis, bebeğin cesedini aileye ait bağ evinin bahçesinde gömülü halde buldu. Anne H.D. ile anneanne Y.D. (44), polis tarafından gözaltına alındı.

H.D.'nin, ifadesinde, özel bir hastanede doğum yaptığını, bebeğin hastalıktan öldüğünü ve mezarlıkta yer olmadığı için bağ evine gömdüklerini söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen anne ve kızı, savcıya verdikleri ifadede suçlamaları kabul etmedi.

Mahkemeye sevk edilen zanlılardan Y.D., 3 günlük torununu battaniyeye sarıp, havasız kalmasını sağlayarak öldürdükten sonra bağ evinin bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklandı. Anne H.D. ise serbest bırakıldı. Öte yandan, cesedi köpekler tarafından parçalandığı belirlenen bebeğin kesin ölüm nedeninin, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacağı bildirildi.