BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.495,59
HABER /  GÜNCEL

Twitter çöktü mü neden giremiyorum son açıklama

Twitter çöktü mü Twitter'a neden giremiyorum sorusu vatandaşın gündeminde. Dün akşam Twitter'a girmeye çalışan vatandaşlar sayfanın yenilenmediğine şahit oldu. Peki neler oluyor Twitter düzeldi mi?

Abone ol

Twitter'a ne oldu neden açılmıyor sorusu gündeme oturdu. Dün Twitter'da yaşanan bir aksaklık nedeniyle kullanıcılar giriş yapmakta zorlandı. Fakat dün yaşanan aksaklık gece saatlerine doğru tekrar düzeldi. 

Sosyal medya paylaşım platformu Twitter'ın TSİ 22:00 saatlerinde erişim sorunu yaşayınca kullanıcılar isyan etti. Daha önceki bağlantı sorunu gelişmelerinde kullanıcılar Twitter üzerinden sitem ediyordu. Bu sefer Twitter'da bağlantı sorunu yaşayınca rakip platformlardan seslerini duyurmaya çalıştılar.

 TWITTER'A NE OLDU AÇIKLAMA VAR MI?  Sosyal medyada yer alan paylaşımlarda kullanıcılar, Twitter'a erişseler bile tweet atma, mesaj gönderme, fotoğraf yükleme veya arama yapma gibi fonksiyonları kullanamadıklarını dile getirdi. Yaklaşık 15-20 dakika sonra ise Twitter'a erişimin yeniden sağlandığı bildirildi.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Twitter'ın çöktüğü yöndeki iddialar artmaya başladı. Resmi açıklama henüz gelmiş değil. Yetkililer tarafından resmi açıklama gelince sorunun kaynağı anlaşılacak.