BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
HABER /  GÜNCEL

Tuzla Festivali devam ediyor

Bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen Uluslararası Tuzla Kültür Sanat Festivali devam ediyor.

Abone ol

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6."sı gerçekleştirilen Uluslararası Tuzla Kültür Sanat Festivali devam ediyor. Tuzla Belediyesi ile Türk Kızılayı"nın ortaklaşa yürüttüğü yardım kampanyası ile bu yıl Ortadoğu"daki mağdur insanlara adanan Tuzla Festivali"ne halkın ilgisinin son derece yoğun olduğu gözleniyor.

ÖZCAN DENİZ: “YARDIM KAMPANYASINI YÜREKTEN DESTEKLİYORUM”

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, Tuzla Festivali"nde sevenleriyle bir araya geldi. Bir konser veren Deniz, “Tuzla Belediyesi"nin Türk Kızılayı ile birlikte yürüttüğü ve festival boyunca devam edecek olan yardım kampanyasını yürekten destekliyorum” dedi. Özcan Deniz, Ortadoğu"da yaşanan insanlık dramına karşı çok duyarlı olunması gerektiğini hatırlatarak, böyle bir kampanyayı düzenlediği için Tuzla Belediyesi ile Türk Kızılayı"nı tebrik etti.

Özcan Deniz"den önce sahne alan misafir grupların halkoyunları gösterileri beğeniyle izlendi. Letonya, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Yunanistan ve Slovakya"dan gelen gruplar ülkelerinin en güzel yöresel oyunlarını festival boyunca her akşam sergilemeye devam edecekler.