BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.434,52
HABER /  GÜNCEL

Türkmenlere silahlı saldırı: 3 ölü

İstanbul Ümraniye’de aynı evde yaşayan 3 Türkmen silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar evde bulunan bir miktar parayı alıp kaçarken, yarala...

Abone ol

İstanbul Ümraniye’de aynı evde yaşayan 3 Türkmen silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar evde bulunan bir miktar parayı alıp kaçarken, yaralanan Türkmenlerden biri hayatını kaybetti.
Olay sabah saatlerinde Parseller Mahallesi Cansel Sokak üzerindeki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Aynı evde kalan 3 Türkmen, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Türkmenlerin çığlıkları üzerine yardıma koşan mahalle sakinleri, durumu polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri başından vurulan bir Türkmen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olan diğer iki kişi ise ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan incelemelerde iki kişi olduğu belirtilen saldırganların Türkmenleri vurduktan 2500 doları ve cep telefonlarını gasp ettiklerini tespit etti.
Bir görgü tanığı, “Sabah saatlerinde 3 el ateş edildi. Bir tanesi ayağından vurulmuş herhalde kapının önüne düştü. ‘Bizi kurtarın, paramı aldılar, vurdular’ dedi. Üçü de Türkmen. Vuranlar da Türkmen’miş” dedi.
Saldırganların yakalanması için polis geniş çaplı inceleme başlattı.
(İHA)