BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  DÜNYA

Türkiye’nin ilk elektronik sinema dergisi

Türkiye’nin ilk elektronik sinema dergisi, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından çıkartıldı. E-sinema dergisi "Sinemarmara"nı...

Abone ol

Türkiye’nin ilk elektronik sinema dergisi, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından çıkartıldı. E-sinema dergisi "Sinemarmara"nın ilk sayısı ise okuyucularla buluştu.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin araştırma ve uygulama birimi olarak faaliyetlerini sürdüren Marmara Medya Merkezi (MMM), elektronik bir sinema dergisi ile yayıncılık ağını genişletiyor. Akademi ile kampus dışı alanlardaki birikimleri bir araya getirmeyi hedefleyen ve öğrencilerin de aktif olarak yer alacağı e-dergi, MMM’nin sinema birimi olan Marmara Sinema Topluluğu’nun (MST) koordinesinde üç ayda bir okurlarının karşısına çıkmayı hedefliyor. Akademisyen ve öğrencilerin öncülüğünde kampus merkezli bir sinema dergisi olan ve sinema alanında farklı düzey ve mecralarda yer alan tüm aktörlerin birikimine de kapısını açık tutan ve onların da aktif katılımını önemseyen "Sinemarmara" isimli dergi, ilk sayısıyla okuyucusuyla buluşuyor.
(İHA)