BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37
HABER /  SPOR

Türkiyede üç yıldız var

Trabzon'un yıldızı Ceyhun Eriş, üç yıldız futbolucu olduğunu söyleyip onları saydı...

Abone ol

Futbolcuları “Yıldızlar ve diğerleri'' diye ayıran Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş, Türkiye’de de 3 tane yıldız futbolcu bulunduğunu söyledi.

Ceyhun, “Bunlardan biri benim, diğerleri Sergen ve Yusuf’tur. Yabancılar ise Galatasaray’da Lincoln, Fenerbahçe’de Alex ve Beşiktaş’ta ise Ricardinho. Bizler, takımın yıldız futbolcularıyız. Takımlarımızın sonuçlarını değiştirebiliriz. 11 kişi oynar ama şunu kimse unutmasın ki, maçları yıldız futbolcular kazandırır'' dedi.

DAVET BEKLİYOR

Milli takım için davet beklediğini de anlatan yıldız futbolcu, “Milli takıma çağrılıp, çağrılmamam hocaların tercihidir, benim değil. Liglerde oynayan tüm futbolcular milli takıma gitmek isterler. Ben de tabii ki açıkçası çağrılmayı bekliyorum'' diye konuştu.

CARLOS UYUM SAĞLAR

Roberto Carlos’u da “Çok üst düzey bir oyuncu'' olarak tanımlayan Ceyhun, “Türkiye’ye gelişi tabii ki bir havadır. Türk futbolu için de önemli bir olaydır. Her yeni futbolcu takıma adaptasyon dönemi geçirir. Carlos da şu anda uyum dönemini yaşıyor. Bunu atlattığında daha da iyi olacağına inanıyorum.