BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Türkiye topladığı vergiyi gavura faiz verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin AK Parti'den önce kötü yönetildiğini belirtti

Abone ol

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Bayraktar, yaptığı konuşmada Ak Parti iktidarı öncesinde Türkiye'nin kötü yönetildiğini belirterek, "Türkiye, 2002 yılının sonuna gelindiğinde topladığı vergiyi gavurdan aldığı paranın faizine veriyordu" dedi.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Bayraktar, partisinin icraatlarını anlattıktan sonra, Ak Parti'nin sadece bir siyasi görüş doğrultusunda değil, milletin duyguları, düşünceleri, fikirleri ve talepleri incelenerek oluşturulduğunu anlattı. Sorumluluklarının büyük olduğunu kaydeden Bayraktar, şunları söyledi:

"Misyonumuz ve derdimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin İstiklal mücadelesinin misyonudur. Bizim vizyonumuz, derdimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş manifestosudur. Sorumluluğumuz ufak tefek değildir. Türkiye, 2002 yılının sonuna gelindiğinde topladığı vergiyi gavurdan aldığı paranın faizine veriyordu. Nereden nereye geldik? 140 katrilyon batık parayı bu ülke ödedi. Tasarruf Fonu'nda parayı topladılar, para gitti. Kim ödedi? Biz ödedik. Çok ciddi yatırımlar yapılıyor ama daha yapmamız gereken çok iş var."