BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Türkiye gazetesinden Rojin'e Demirtaş misillemesi!

Türkiye gazetesi Kürt şarkıcı Rojin'e dayandırdığı iddiasına hem Demirtaş hem Rojin'den gelen tekzibi yayınlamak yerine ilk sayfasından misilleme haberi yaptı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Türkiye si Fuat Uğur imzasıyla yayınladığı Rojin ve Selahattin Demirtaş haberine gelen tekzibi yayınlamak yerine ilginç bir misilleme haberine imza attı.

Türkiye'nin haberine göre ünlü Kürt şarkıcı Rojin, Van'daki konserinde karşı karşıya kaldığı bazı tepkiler nedeniyle Selahattin Demirtaş'ı aramış ve yardım istemiş ancak "tabanda senin AK Parti'li olduğuna dönük bir algı var" yanıtını almıştı. Twitter hesabından yaptığı açıklamada medyaya hiç bir demeci olmadığını duyuran Rojin kendisine ait sosyal medya hesapları dışında bir açıklaması olmadığını söylemişti. Diğer yandan HDP lideri Demirtaş da haberi kesin bir dille yalanlarken gazeteyi haberini düzeltmeye çağırmıştı.

TEKZİP YOK MİSİLLEME HABERİ VAR!

Hem Rojin hem Demirtaş'tan tekzip yiyen Türkiye gazetesi ise bugünkü sayısında bu açıklamalara yer vermedi. Haberini düzeltmeyen gazetenin ilk sayfasında aralarında Rojin’in de olduğu “Can Kayıplarına Sebep Olan Ünlüler” başlıklı haber Rojin'in tekzibine karşı yapılmış bir "misilleme" olarak yorumlandı. Rojin kendisi koruyan polislerin trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle gündeme gelmişti.

başliksiz-1.20140819172639.jpg

44286.20140819171500.jpg