BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,47
HABER /  GÜNCEL

Türkiye beşik gibi sallanıyor!

Türkiye'de bugün meydana gelen depremler halkı korkuttu.

Abone ol

Yurdun birçok yerinde meydana gelen depremler sebebiyle halk sokaklara döküldü.

ÇORUM

Çorum'da bugün merkez üssü Kazıklıkaya Köyü olan 3.3 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.
Çorum Merkez ve İlçelerinden hissedilen depremde can veya mal kaybı yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden edinilen bilgiye göre, hafif şiddetteki depremin merkez üssünün Çorum Merkeze bağlı Kazıklıkaya köyü olduğu öğrenildi. Bu gece saat 02.58'te kaydedilen ve Richter ölçeğine göre şiddeti 3.3 olarak ölçülen depremin, yer yüzeyinin 5 kilometre altında meydana geldiği belirtildi.

BURSA

Bursa 'nın Keles ilçesi arka arkaya gelen 2 depremle sarsıldı. Depremin merkezi Bursa'nın Keles ilçesi olurken 2 orta şiddetli deprem Keles'teki vatandaşları tedirgin etti. Deprem Saat 18.28'te 3.1, saat 18.33'da 2.4 şiddetlerinde meydana geldi. Yerin 12 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Bursa merkez başta olmak üzere Orhaneli, Keles, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde hissedildi. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

MUĞLA

Saat 19.30' da merkezüssü Muğla Milas Çökertme olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 19.30'da, Akdeniz açıkları Gökova Körfezi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde oluştu.

SİVAS

Sivas 'ın Akıncılar ilçesinde 3,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Akıncılar'ın Kavak köyünde saat 23.13'de meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Deprem yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.