BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71
HABER /  MAGAZİN

Türkan Şorayın yeni kuması

Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray'a kuma geliyor. Peki kim bu ünlü kuma?

Abone ol

üTürk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray ile sahnelerin ünlü yorumcusu Sibel Can, ilk kez bir dizi film projesinde bir araya gelecek. Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, senaryosunu Nuran Devres'in yazdığı "Kuma" adlı dizi birkaç ay önce teklif alan iki sanatçı, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek proje üzerine konuştular.

 


Bir aile dramının anlatıldığı bu projede Sibel Can, Türkan Şoray'ın kuması olacak. Can, çok beğendiğini ve Türkan Şoray'la kamera karşısına geçeceği için teklifi hemen kabul ettiğini belirtirken, "Sanırım Türkan Hanım da kabul etmiş. Onunla kamera karşısına geçmek, üstelik kuması olarak geçmek beni heyecanlandırıyor. Artık gözlerim açık gitmeyeceğim. Rahmetli babacığım da bir Türkan Şoray hayranıydı... Biz ailecek Sultan'a bayılırdık. Şimdi kendisiyle ölümsüz bir şeye imza atacağım" dedi.

Türkan Şoray'ın resmi nikahlı kocasını, kendisinin ise imam nikahlı kocasını canlandıracak olan erkek oyuncunun henüz belirlenmediğini söyleyen Sibel Can, "Birkaç isim üzerinde görüşülüyor ama kim olacak bilmiyorum" şeklinde konuştu. Sibel Can son olarak Tarık Akan ile "Ah İstanbul" adlı dizi filmde kamera karşısına geçmişti. Türkan Şoray ise Cihan Ünal'la "Aşk Yeniden" adlı dizide rol alıyor.

(kaynak: Hurriyet)