BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.278,43
HABER /  MAGAZİN

Türk iş adamı Ronaldo'nun ailesine damat oluyor

Alanyalı iş adamı Mehmet Güvener, uzun zamandır birlikte olduğu Cristiano Ronaldo'nun teyze kızı Christine Grosso ile evlenme kararı aldı. Öiftin kınası Alanya'da yapıldı.

Abone ol

ABD'de yaşayan Alanyalı iş adamı Mehmet Güvener, bir süredir birlikte olduğu Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun teyze kızı Christine Grosso ile evlenme kararı aldı.

ALANYA'DA KINA GECESİ 

Bunun üzerine 9 Ağustos tarihinde Alanya'ya gelerek tekne kiralayan çift, Türk geleneklerine göre kına gecesi düzenledi. Tekne ile mavi sulara açılan ve Alanya'nın geleneksel kıyafetleriyle dikkat çeken çifte, ailesi, akrabaları ve damadın dostları eşlik etti. Türk müziklerinin çalındığı teknede Christine Grosso'a kına yakıldı.

RONALDO'NUN UÇAĞIYLA PORTEKİZ'E UÇTULAR

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kına eğlencesinin ardından Antalya'ya giden Mehmet ve Chiristine çifti, buradan Ronaldo'nun özel uçağı ile Portekiz'e hareket etti.

EVLİLİK TARİHİ 20 OCAK

Mehmet Güvener, Amerika'nın ünlü tatil kenti Miami'de tanıştığı Portekizli sevgilisi Christine Grosso ile 20 Ocak 2018'de Jamaika'nın Lucea kentinde dünya evine girecek. Düğünde Cristiano Ronaldo'nun davetliler arasında olacağı öğrenildi.