BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tuncay Şanlı hayranı ile kapıştı

Tuncay Şanlı ile Fenerbahçeli taraftarlar twitterda sıcak bir tartışmaya girdi.

Abone ol

Tuncay Şanlı ile F.Bahçeli taraftarlar, twitterda kapıştı. Yıldız futbolcu, futbolu bırakınca bir kitap yazıp her şeyi anlatacak.

F.Bahçe'den ayrıldıktan sonra Middlesbrough, Stoke, Wolfsburg ve Bolton forması giyen Tuncay Şanlı, dün twitterda Sarı-Lacivertli kulüple ilgili duygularını anlatırken taraftarlarla sıcak bir tartışmaya girdi. Opsiyonhaber.com sitesi Tuncay ile Fener taraftarının kapışmasını derledi. Yıldız oyuncu şunları yazdı:

F.Bapçem'le alakalı sorulara: Evet tüm maçları seyrediyorum. SİZ bu seneki (F.Bahçe'nin ligdeki) maçları hangi duygularla seyrediyorsanız ben de öyle seyrediyorum.

SEN BİR EFSANE OLACAKTIN

Arkadaşlar yurt dışına gitme tercihimi beni tanımadan, 10 sene sonraki hedeflerimi bilmeden sorgulamanız garip geliyor... F.Bahçe'de oynadığım 5 sene boyunca herhangi bir maçta her şeyimi ortaya koymadığım bir maç varsa onu konuşalım. Yurt dışına neden çıktığımı değil... Gazetelere inanmayız deyip, aynı gazetelerde okuduklarıyla hakkımda yorum yapanlar... Futbolu bırakınca bir kitap yazıp her şeyi anlatacağım.

Tuncay'ın bu yazdıkları üzerine bir taraftar '100. yılında başkanını yalvartıp, F.Bahçe'yi yalnız bırakarak çıktın. Bir efsane olacakken hiç olmayı sen seçtin, yalan mı? Ya Fenerbahçe'yi ya kendini seçecektin. Sen kendine bile ihanet ederek kendini seçtin' diye suçlamada bulundu.

Tuncay Şanlı da bu ithamlar üzerine 'Benim ne yaşadığımı, benim hayatımı benden iyi bilenler var twitterda:) Hepinize iyi pazarlar' diyerek twitterda taraftarlarla yaşadığı tartışmayı hemen bitirdi