BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.502,86
HABER /  SPOR

Tümer Kaptan oluyor

Beşiktaş’a karşı mücadele edecek olan tecrübeli futbolcuya, bu maça özel kaptanlık jesti yapılması düşünülüyor.

Abone ol

Beşiktaş’ta yıllarca forma giyip, kaptanlık pazubandını taktıktan sonra sezon başında aniden Fenerbahçeli olan Tümer Metin için çarşamba günkü Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı büyük bir önem taşıyor. Çünkü yıldız oyuncu, ilk kez İnönü Stadı’nda başka bir formayla eski takımına karşı mücadele edecek. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan lig maçında Siyah-Beyazlı taraftarlar tribün korkuluklarına asker kepi asarak, henüz askerlik görevini yerine getirmeyen Tümer’e gönderme yaparak, tezüharatlarla protestoda bulunmuşlardı.

‘Bu ortamı severim’
Transfer olduğu ilk günlerde bu konunun sorulması üzerine, “Beşiktaş taraftarının beni protesto etmesi normal. Ancak ben böyle şeylere kafayı takmam. Stresli ortamlarda oynamayı daha çok severim'' diyen Tümer’in tek isteği, eski takımına karşı çarşamba günkü karşılaşmada sahaya ilk 11’de çıkmak. Yıldız oyuncunun bu isteği ve hırsını dikkate alan teknik direktör Zico’nun, kendisine şans vermek için arayış içinde olduğu hatta Tümer’in sahaya kaptan olarak çıkarılmasının düşünüldüğü belirlendi.

Kafaya takmıyor
Çarşamba günü, yıllarca Siyah-Beyazlı formayla çıkıp, Beşiktaş için mücadele ettiği İnönü Stadı’na bu kez Fenerbahçeli Tümer olarak gidecek olan tecrübeli oyuncu, rakip taraftarların yapacağı protestoyu önemsemiyor. Tümer, bu tür olaylara alışık olduğunu, protestoların kendisini ancak daha iyi motive edebileceğini ifade etti..