BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,29
HABER /  SPOR

Trabzonsporlu oyuncu kaçtı

Trabzon'un İsveçli savunma oyuncusu Risp, ülkesine kaçtı. Neden mi?

Abone ol

Bir yandan yönetim kaosunu aşmak, diğer yandan takımı toparlayabilmek için uğraş veren Trabzonspor'da dün şok bir gelişme yaşandı. Lars Fredrik Risp, parasının ödenmediğini gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Bordo - mavili ekipten 4 aydır parasını alamadığını ileri süren İsveçli oyuncu, konuyla ilgili belgeleri FIFA, Türkiye Futbol Federasyonu ve Trabzonspor'a göndererek, artık takımda kalmayacağını söyledi. Daha sonra eşyalarını toplayan Risp, ülkesine döndü.

Bunun üzerine Trabzon yönetimi dün Risp'in alacaklarını bankaya yatırdı. Akşam yapılan yönetim toplantısı sonrası ise Mali Sayman Emin Kahraman, "Gaziantespspor karşılaşması hazırlıklarına başlayan takımda Risp izinsiz olarak çalışmada yer almadığı için kendisiyle ilgili noter tespiti yaptık. Kulübümüze bir yazı gönderen İsveçli sporcumuz kararına gerekçe olarak alacaklarını gösterdi. Bugün itibariyle kulübümüzün Lars Fredrik Risp'e hiçbir borcu bulunmuyor" dedi. Öte yandan Tomas Jun'un kulübe başvurarak ligin devre arasına kadar izin talebinde bulunduğu yönetiminde bu futbolcuya izin verdiği açıklandı.