BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor 46 yaşında

Trabzonspor Kulübü’nün 46. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. <br/>Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtı önünde düz...

Abone ol

Trabzonspor Kulübü’nün 46. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene, Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Divan Başkanı Ali Özbak, Eski Divan Başkanı ve Trabzonspor Kurucusu Nizamettin Algan, Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, eski yöneticiler ve taraftarlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Hacıosmanoğlu ve Divan Başkanı Özbak, Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk koydu.
Törende bir konuşma yapan eski divan başkanı ve kurucu Nizamettin Algan, Trabzonspor’un kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Tüm üyelerimiz ve milyonlarca taraftarımız adına bu konuşmayı yaparak, kulübümüzün kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Kulübümüz kurulduğu günden bu zamana kadar başarılı bir grafik çizmeyi başarmıştır. Büyük başarılar elde etmiştir. İnşallah bundan sonra daha da başarılı bir şekilde yoluna devam eder” dedi.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise, Trabzonspor için var olan güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Demek başkanları bu kutlamalar devamlı katılmayan bir Trabzonspor vardı ki, bugünkü katılım da bu kadar oldu. Katılanlara teşekkür ediyorum. Katılmayanlar da Trabzonspor’un bundan sonraki başarıları ile katılma gereği hissederler. Katılanların, sokaktaki insanların, Trabzonlu olmayın da Trabzon sevdalısı olan milyonlarca insanın da yüreği yeter. Trabzonspor’u başarılara ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

"2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR"
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise 2010-2011 sezonu şampiyonunun Trabzonspor olduğunu dile getirerek, “Bu şampiyonluğun tescili için her platformda en medeni, en cesur ve en mert duruşu sergileyen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu yürekten tebrik ediyorum. Bütün Trabzonspor sevdalılarının bu süreci yakından takip edeceğini ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin de, Trabzonspor’un Anadolu’nun önderi konumunda olduğunu kaydederek, “Anadolu’da insanlar Trabzonspor’u çok sever. Ben Konyalıyım. Memleketimde herkesin Trabzonspor’a karşı bir sempatisi vardır. Trabzon’da 1 yıldır görev yapmaktayım. Burada insanların yaşam kaynağı Trabzonspor. Alınan bir galibiyette herkesin neşesi yerine geliyor, bayram havası oluyor, mağlubiyette ise kahroluyor. Trabzonspor’un kuruluş yıldönümünü kutluyorum” diye konuştu.

BİR SEVDA UĞRUNA ANITI’NA ÇELENK SUNULDU
Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzonspor’a emeği geçmiş merhum yöneticiler, divan ve kurul üyeleri, teknik adamlar, futbolcular ve taraftarlar anısına 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan Trabzonspor anıtına çelenk sunuldu.
Törene, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, Eski Divan Başkanı Nizamettin Algan, yönetim kurulu üyeleri, 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül, Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve eski yöneticiler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Genel Sekreter Köksal Güney ve Divan Başkan Ali Özbak anıta çelenk koydular.
Törende bir konuşma yapan Divan Başkanımız Ali Özbak, “Kaybettiklerimizi saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Sözlerimi UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alan yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızı kutlayarak tamamlamak istiyorum. İnşallah bu başarıları bundan sonra da devam eder” dedi.
(İHA)