BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.433,34
HABER /  SPOR

Trabzonda Fatih Tekke çıkmazı

Fatih Tekke'nin Trabzon'a geri dönmesi tam anlamıyla yılan hikâyesine döndü. Transfer maddi konular yüzünden tıkandı.

Abone ol

Fatih Tekke’nin Trabzon’a geri dönmesi tam anlamıyla yılan hikâyesine döndü. Yönetimin “Fatih ile anlaştık, aramızda hiçbir pürüz yok, Zenit’ten haber bekliyoruz. Tekke ikinci yarı kadromuzda olacak” şeklindeki açıklamalarına karşın, Tekke için Zenit Kulübü’ne ödenecek bonservis bedelinin yüksekliği nedeniyle transferin çıkmaza girdiği ortaya çıktı.

GÜNEŞ ÇOK İSTİYOR

Taraftarların çok istediği ve teknik direktör Şenol Güneş’in de alınmasına onay verdiği Tekke ile bir süre önce görüşen yöneticiler, yıldız oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro ücret teklif etti. Trabzon’da oynamayı istediğini yineleyen Tekke de Zenit’le olan sözleşmesinin halledilmesini istedi. Rus ekibiyle pazarlık masasına oturan başkan Sadri Şener, daha önce 600 bin Euro talep eden Ruslar’ın rakamı 2 milyona çıkarması üzerine şaşkına döndü. Şener bunun üzerine transferi askıya aldı.

Konuyla ilgili olarak VATAN’a bilgi veren bir Trabzon yöneticisi “Özellikle hocamız bu transfer için istekli. Zenit’e bonservis ödeme durumu, astarı yüzünden pahalıya çıkarıyor. 6 ay sonra bedavaya alabileceğimiz bir oyuncuya yüksek bir bedel ödemek istemiyoruz” diye konuştu.