BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  SPOR

Topun ağzındaki isimler

Eskilerden birçoğu gidecek. Feldkamp tırpanını çıkardı. İşte muhtemel isimler.

Abone ol

Galatasaray’ın Alman hocasının sözlerinin ardından Sarı-Kırmızılı takımda gergin bir bekleyiş başladı. Beş kişilik gönderilecekler listesine kimin gireceği merak konusu olurken, Fanatik gazetesi topun ağzındaki muhtemel oyuncuları masaya yatırdı

Hasan Kabze: Antrenmanlardaki performansını maçlarda gösteremedi. Feldkamp, Ümit Karan, Hakan Şükür, Necati Ateş ve Özgürcan’dan sonra Hasan’ı düşünüyor. Bir de yabancı forvet transfer edilince işi çok daha zor olacak, hatta hiç şansı kalmayacak. Bonservisiyle veya kiralık olarak başka takıma gönderilmesi planlanıyor.

Orhan Ak: Antrenmanlarda ve maçlarda çok hırslı. Ama Kalli, sol kanatta Serhat, Volkan ve Anıl üçlüsünden biri düşünüyor. Orhan Ak da gönderilecekler listesinde.

Cihan Haspolatlı: İdmanlarda ve bütün efor testlerinde birinci ama Alman hoca, ona da fazla şans vermedi. Galatasaray ile son kampı olabilir.

Mehmet Güven: Çok yetenekli ama yeteneğini bir türlü sahaya yansıtamadı. Galatasaray’ın kadrosunda birçok orta saha oyuncusu var. Mehmet’in oynayarak kendini geliştirmesi için kiralık olarak verilmesi planlanıyor.

Okan Buruk: Takımın ağabeyi, çok tecrübeli ama orta sahanın sağında Sabri, Serkan Çalık ve Hasan Şaş’tan sonra düşünülen isim. Okan’ın kadroya girmesi çok zor. Tecrübeli isimle yollar ayrılabilir.