BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,26
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

TOKİ kuraları çekildi

TOKİ tarafından Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde yapılan konutların kura çekimi yapıldı.

Abone ol

Kaymakam Serdar Kartal, Cumhuriyet Meydanı'ndaki töründe yaptığı konuşmada, ilçe halkının refah seviyesi yüksek bir yaşamı fazlasıyla hak ettiğini söyledi.

Kartal, "Bu güzel hizmetten dolayı Ev sahibi olan hemşehrilerimin aileleriyle birlikte evlerinde ağız tadıyla oturmasını temenni ediyorum. Çocuklarımıza ve geleceğimize inşallah daha iyi bir Gümüşhacıköy bırakacağız bu konutların yapımında emeği gecen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Saatcı ise hızlı bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğü ve Artıkabat Mahallesi İstanbul Karayolu Keklicek mevkisinde 50 dönüm Arazi üzerine inşa edilen 448 adet konutun kura çekiminin yapılacağını belirtti.

Saatcı, "İnşallah bayram sonrasında Anahtar teslim törenini yapacağız şimdiden ev sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını cenabı Allah'tan diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kura çekimleri Merzifon Kaymakamı Mehmet fatih Geyim, Gümüşhacıköy Kaymakamı Serdar Kartal, İlçe Garnizon Komutanı Özgür Çelik, Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı tarafından yapıldı.