BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Tigana sistemi değiştiriyor

150 gündür deplasmandan 3 puan alamayan Beşiktaş'ta Tigana, Serdar'ı kulübeye çekiyor. İşte muhtemel 11

Abone ol

Beşiktaş'ın bu sezon en istkrarlı oyuncularından biri olan ve Siyah Beyazlı takımın Süper Lig'te oynadığı 23 maçın 17'sinde sahaya ilk 11'de çıkan Serdar Kurtuluş'a yedek külübesinin yolu gözüktü.

Genç oyuncu pazar günü oynanacak Ankaragücü maçında teknik direktör Jean Tigana'nın tek ön libero ile oynama düşüncesi üzerine maça kenarda başlayacak. Serdar bu sezon sadece Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Denizlispor maçına takımının formasını giymemişti.

Fransız teknik adam Serdar'ın yerine orta sahanın ortasında Matias Delgado'ya görev verecek. Son haftalarda sağ kanatta görev yapan ve gösterdiği performansla eleştirilere hedef olan Delgado'nun yerine ise Burak Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürecek.

Karşılaşmada Beşiktaş'ın tek ön liberosu görevini ise Koray Avcı üstlenecek. Fransız teknik adam yaptığı bu değişiklikle hem 150 gündür deplasmanda 3 puan ile dönemeyen takımına 3 puan kazandırmaya çalışacak, hem de ligin 8. haftasından bu yana düzenli olarak ilk 11'de forma giyen Serdar Kurtuluşu dinlendirmiş olacak.

Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor: Vedran Runje , Mustafa Doğan, İbrahim Toraman, Baki Mercimek, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, Burak Yılmaz, Matias Emilio Delgado, Ricardinho, Mert Nobre, Bobo