BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  SPOR

Tigana çok mutlu

Tigana, Galatasaray karşısında elde ettikleri galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Galatasaray karşısında elde ettikleri galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Tigana, derbi maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, ''Kazandığımız zaferden dolayı çok mutluyum ve memnunum. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle kanatları çok iyi kullandık'' dedi.

Fransız teknik adam, en büyük sorunlarının deplasmanda kazanamamak olduğunu vurgulayarak, ''Deplasmanda zorlanıyoruz. Yarışta her zaman olabilmemiz için dışarıda da kazanmalıyız. Gelecek pazar günü deplasmanda zor bir maçımız olacak. İyi oynayıp, kazanmalıyız. Şampiyonluk için dışarıda da maç kazanmak gerekiyor'' diye konuştu.

Yedikleri golle ilgili bir soruya Tigana, ''Evet en zayıf noktamız bu. Bunun üstünde çok çalışıyoruz. Herkes adamını marke etmekle görevliydi, ama bu olmayınca golü yedik. Bunun en iyi çözümü çalışmaya devam etmek. Avrupa maçlarımızda da bu tür goller yedik. Futbolda genel olarak duran toplarda gol çok oluyor. Bu sorunumuzu çözene kadar çalışacağız'' diye yanıt verdi.

Tigana, basın mensuplarının genç futbolcu Serdar Kurtuluş'un son haftalarda düşüş yaşadığını belirtip, bunun nedenini sormaları üzerine, ''Serdar biraz yoruldu. Çok fazla maç yaptı. Bu normal bir durum. Geçen yıl biliyorsunuz ikinci ligde oynuyordu. Onu dinlendirmeyi düşünüyorum'' dedi.

Teknik direktör Tigana tarafından 2 gün izin verilen siyah-beyazlı futbolcular, Ankaragücü ile gelecek hafta sonunda oynayacakları Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarına 6 Mart Salı günü başlayacak.