BIST 9.699
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,89
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Terim'i yerden yere vurdu: Galatasaray'a zarar verdiniz

Derbide Beşiktaş, Galatasaray'ı 1-0 yenerken futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, maçın ardından Fatih Terim ve Mustafa Cengiz'i yerden yere vurdu.

Abone ol

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde gülen taraf ev sahibi oldu. Siyah Beyazlılar, 4. kez VAR'a gidilen maçta Adem Ljajic'in penaltı golüyle ezeli rakibini 1-0 yendi. Puanını 24'e çıkaran Siyah Beyazlılar, Galatasaray ile puanını eşitledi ve averajla 4. sıraya yükseldi. Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, maçın ardından debiyi değerlendirirken Fatih Terim ve Mustafa Cengiz'i yerden yere vurdu.

''YAPTIĞINIZ HER STRATEJİ YANLIŞ''
Çakar, ''Fenerbahçe derbisinde 2-2 olduktan sonra olayların çıkmasını engelleseydiniz, bütün cezalılar Beşiktaş derbisinde sahada olacaktı. Yaptığınız her strateji yanlış. Bu sözlerimi Mustafa Cengiz ve Fatih Terim için söylüyorum bu sözlerimi.'' dedi.

''ZARAR VERDİNİZ''
''Önümüzdeki 3 hafta içerisinde Başakşehir ile oynayacaksınız, yapmasaydınız bunları herkes sahada olacaktı.'' diyen Çakar, ''Ben bunu genç bir antrenöre söylemedim, 65 yaşında Türkiye'nin en karizmatik hocasına söyledim. Galatasaray'a büyük zarar verdiniz, bunu hem Terim'e hem de Cengiz'e söylüyorum. Fenerbahçe maçından sonra zarar verdiniz. Belki kibirlerine gem vuramadılar. Bilemiyorum.'' şeklinde konuştu.